fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

thumbnail AR 06923фото Міністерства у справах ветеранів України

22 серпня у Києві відбувся VІІ Міжнародний ветеранський форум «Україна. Ветерани. Єдність», організований Міністерством у справах ветеранів України. Офіційним партнером форуму виступив ІСАР Єднання.

 Під час форуму президент України Володимир Зеленський оголосив про підписання указу, яким доручив уряду затвердити Національну стратегію ветеранської політики та Стратегію формування системи переходу від військової служби до цивільного життя.

ІСАР Єднання підтримує ветеранський рух та долучатиметься до розробки важливих для ветеранів документів, анонсованих президентом. Менеджерка платформи «Дім громадянського суспільства» ІСАР Єднання Анастасія Буряк презентувала на форумі можливості співпраці та підтримки ветеранських організацій. За її словами, наразі ІСАР Єднання підтримує 42 ветеранські проєкти. Вони направлені на супровід центрів ветеранського розвитку та на надання психологічної підтримки ветеранам і їх родинам. 16 з цих проєктів ІСАР Єднання впроваджує спільно з Українським ветеранським фондом  в межах конкурсу «Варто: Єднання». Кожен проект підтримано орієнтовно на суму  до 2,5 мільйонів  гривень,  з який ІСАР Єднання підтримало видатки на інституційну спроможність організацій.

thumbnail DSC00268фото Міністерства у справах ветеранів України

«Дім громадянського суспільства ІСАР Єднання пропонує ветеранським організаціям гранти на організаційний розвиток, підтримку експертів з оргрозвитку з верифікованими послугами, безліч досліджень на тему розвитку українського громадянського суспільства в аналітичній бібліотеці та безкоштовні онлайн курси, вебінари для посилення спроможності ветеранських та проветеранських організацій. Все це, аби стати надійною опорою та підтримкою для тих, хто повертається з війни і активно включається у життя», - сказала Анастасія Буряк, під час виступу на панельній дискусії форуму «Міжнародна підтримка: можливості для розвитку ветеранського потенціалу».

thumbnail DSC00216 1фото Міністерства у справах ветеранів України