fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

IMG 3876 updated

Аби стати сертифікованим тренером державної освітньої програми «Молодіжний працівник» молодь зі всіх куточків України зібралась на тренінг для тренерів «Залучення та координація волонтерів». Його організувала Українська волонтерська служба за підтримки ІСАР Єднання.

Це - друга частина навчання в рамках оновленої освітньої програми з врахуванням викликів війни. Спочатку молодь зустрічалася на чотирьох семінарах онлайн, а тепер має пройти офлайн-частину навчання. Упродовж трьох днів програми відібрані учасники поглиблять своє розуміння культури волонтерства, отримають знання про те, як проводити власні майстер-класи із залучення та менеджменту волонтерства в рамках програми. У командах вони вправлятимуться у проведенні майстер-класів для молодіжних працівників.

«Нам важко уявити сучасний світ без волонтерства, але дуже важливо, щоб воно було безпечним. В рамках підтримки USAID, ми цінуємо партнерство з ІСАР Єднання та Українською волонтерською службою, завдяки якому можемо сприяти розвитку культури волонтерства», - зазначила менеджерка програм Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Анна Новак під час зустрічі з молоддю, яка опановує програму «Молодіжний працівник».

IMG 5089

Після завершення тренінгів, учасники програми повинні будуть провести принаймні один тренінг на місці, щоб отримати державний сертифікат тренера програми «Молодіжний працівник».

«ІСАР Єднання докладає максимум зусиль, щоб волонтерство стало нормою життя в Україні, щоб воно було безпечним, а законодавство України цьому сприяло. Ми цінуємо співпрацю з Українською волонтерською службою та державною програмою «Молодіжний працівник». Така співпраця дасть можливість мультиплікувати знання та досвід», - зауважив виконавчий директор ІСАР Єднання Володимир Шейгус, спілкуючись з молоддю.

Тренінг для тренерів спеціалізованого курсу «Залучення та координація волонтерів» є частиною програми «Молодіжний працівник», що реалізовується Міністерством молоді та спорту спільно з Всеукраїнським молодіжним центром, у партнерстві з ГО «Українська Волонтерська Служба» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.