fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

PXL 20241024 073922722 EDIT

ІСАР Єднання спільно із Радою з молодіжних питань при Президентові України провели стратегічну сесію для Молодіжної ради при Міністерстві економіки. В заході взяли участь представники з Міністерства економіки та Міністерства молоді та спорту.

Мета зустрічі - підвищити спроможність новоутворених молодіжних рад, щоб вони могли впливати на процес прийняття рішень та адвокатувати і захищати інтереси молоді. Під час сесії учасники не лише обговорили, які цілі варто ставити у сфері молодіжної політики, але й конкретно спланували, як їх досягати.

PXL 20241024 074058968.MP EDIT

Напрацьовані пропозиції будуть представлені Міністерству економіки для розробки конкретних планів дій та впровадження ініціатив у сфері молодіжної політики.

Захід відбувся за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).