fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

У 2023 році ІСАР Єднання об'єднав зусилля громадських організації, які працюють у сфері відновлення країни, і створив спільноту з 50 місцевих та регіональних організацій.

Мета створення спільноти — об’єднати організації громадянського суспільства, які на момент створення спільноти вже щось робили у сфері відновлення, й надати їм можливості обговорення й реалізації спільного впливу на певні проблеми. Особливість спільноти у тому, що кожна з організацій, які об’єдналися, на своєму рівні, національному чи локальному, — живе проблемами у сфері відновлення й чітко розуміє, що лише об’єднання, спільна дія може сприяти досягненню успіху.

За підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні, команда ІСАР Єднання провела 3 регіональних хвилі навчання з метою напрацювання необхідних змін у відновленні та їх подальшої адвокації.

У грудні 2023 року ІСАР Єднання підтримав 4 спільних проєкти учасників мережі ОГС, спрямованих на дослідження та розробку механізмів залучення громадськості до відновлення.