fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

З лютого 2024 року ІСАР Єднання розпочав технічно адмініструвати грантовий конкурс «Надання психологічної підтримки ветеранам і їх родинам» за сприяння Програми розвитку ООН в Україні. В межах конкурсу ми надали підтримку 8 проєктам ОГС, які зареєстровані у 7 областях України.

Психпідтримка ветеранам

Запорізька область

ГО «Запорізький правничий альянс» проводить навчання для спеціалістів, які будуть надавати послуги на базі ветеранських хабів для ветеранів, ветеранок і членів їх сімей.

ГО «Волонтерський центр Запоріжжя» надає фахову комплексної морально-психологічну допомогу та супровід постраждалим членам сімей захисників України для їх адаптації до нових умов життя, опанування ними навичок (само)допомоги.

Миколаївська область

ГО «Захисниці України» модерує групи взаємодопомоги та психологічної допомоги «Рівний рівному» для жінок-ветеранок, дружин ветеранів, матерів та дружин загиблих військовослужбовців у Миколаєві.

Полтавська область

ГО «Простір Р» організовує групові та індивідуальні супервізійні зустрічі для психологів, які працюють з ветеранами та їх родинами у м. Полтава. Організація забезпечує профілактику емоційного та професійного вигоряння фахівців.

Сумська область

ГО «Центр освіти впродовж життя» надає комплексну психологічної допомогу та підтримки ветеранам та членам їхніх сімей у Сумській області, з метою покращення їх психічного здоров’я, сприяння ефективній соціальній адаптації та підвищення загального якості життя.

Харківська область

ГО «Спілка Ветеранів Антитерористичної Операції» проводить тренінги «Особливості роботи з ветеранами, членами їхніх родин, членами родин загиблих, військовополонених та зниклих без вісті. Психологічна підтримка та безконфліктність» для працівників соціальної сфери місцевих ОТГ Харківщини.

Херсонська область

ГО «Центр соціального партнерства «Перспектива» розбудовує мережу ведучих груп самодопомоги в громадах Херсонської та Миколаївської області з числа ветеранів та членів їх родин для забезпечення стійкості послуг, підвищення рівня громадського активізму та можливостей співпраці.

Чернігівська область

Громадська організація «Місто Н» посилює спроможність надання послуг з психологічної реабілітації ветеранів на базі Ніжинського ветеранського простору «Незламні». Організація надає професійну безкоштовну допомогу ветеранам та членам їх родин.

Конкурс проводився за технічного адміністрування ІСАР Єднання та сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні», фінансової підтримки Уряду Королівства Нідерландів.