fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

З лютого 2024 року ІСАР Єднання розпочав технічно адмініструвати грантовий конкурс «Покращення якості сервісів, що надаються психологічними службами ДСНС та поліції» за сприяння Програми розвитку ООН в Україні. В межах конкурсу ми надали підтримку 8 проєктів ОГС, які зареєстровані у Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Полтавській, Сумській та Харківській областях України. 

Покращення ДСНС поліція

Дніпропетровська область

ГО «Простір позитивних змін» облаштовує кімнати психологічного розвантаження для роботи психологів з особовим складом Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області та його підпорядкованих підрозділів. Також організація проводить освітні заходи для покращення навичок психологів.

ГО «Кризовий Медіа-Центр «Сіверський Донець» створює кімнату психологічного розвантаження на базі відділу психологічного забезпечення УКЗ ГУНП в Дніпропетровській області для психологічного розвантаження, відновлення ментального та психічного здоров’я працівників та постраждалих під час виконання службових завдань.

Запорізька область

ГО «Простір надії» створює кімнату психологічного розвантаження для працівників поліції, де вони можуть відпочивати та отримувати кваліфіковану психологічну підтримку, що зменшує стрес і покращує їхнє психічне здоров’я та професійну ефективність.

Миколаївська область

Миколаївський обласний БО «Сприяння рятівникам Миколаївщини» облаштовує кімнату психологічного розвантаження для рятувальників Миколаївщини. Проєкт спрямований на полегшення умов роботи рятувальників, сприяючи підтримці їхнього психічного здоров’я та збереженню емоційного балансу.

Полтавська область

ГО «Інститут реабілітації та адаптації» створює спеціальні простори для психологічного розвантаження та підтримки рятувальників ДСНС Полтавщини.

Сумська область

ГО «Розвиток громадських ініціатив» дбає про психологічний добробут особового складу Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України у Роменської МТГ. Організація створює безпечне середовище для психологічного відновлення осіб, які працюють у надзвичайних умовах.

Харківська область

ГО «Ротарі клуб «Харків-мультінешнл» облаштовує кімнати психологічного розвантаження на базі Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.    Організація створює необхідні умови для проведення заходів з надання психологічної допомоги рятувальникам Харківщини.

ГО «Волонтерський центр» облаштовує службове приміщення підрозділу, що дозволить особовому складу вчасно отримувати якісну та ефективну психологічну допомогу під час виконання своїх обов’язків та задовольняти потреби населення громади в психологічній підтримці.

Конкурс проводився за технічного адміністрування ІСАР Єднання та сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».