fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

З лютого 2024 року ІСАР Єднання розпочав технічно адмініструвати грантовий конкурс «RE-SAFE: вдихни життя в громади» за сприяння Програми розвитку ООН в Україні. В межах конкурсу ми надали підтримку 11 проєктам ОГС, які зареєстровані у 7 областях України.

RE SAFE

Дніпропетровська область

ГО «Крила надії Синельниківщини» облаштовує спортивно-туристичний простір для реінтеграції ветеранів та ветеранок, а також активної соціалізації і розвитку молоді громади. Проєкт спрямований на взаємодію цивільної молоді з ветеранами на засадах партнерства задля позитивного впливу на розвиток громади.

ГО «Центр інноваційного розвитку «Персона» встановлює на п‘яти основних зупинках міста Павлоград електронні табло прогнозування транспорту з відеокамерами, точками доступу до мережі інтернет та панелями з кнопкою голосового зв’язку з черговою частиною поліції.

Донецька область

ГО «Енергія без меж» реалізовує проєкт «Робоклуб «Мрія» для підвищення рівня соціалізації, інтеграції та рівня розвитку дітей з числа ВПО. Організація проводить воркшопи з робототехніки та 3D друку у Вільногірській громаді.

Полтавська область

ГО «Молодіжна щаслива родина» облаштовує майстерню, де підвищуватиме кваліфікацію та моральний дух чоловіків, які постраждали від повномасштабного вторгнення. В межах проєкту організація проводить  практичні заняття з перекваліфікації та психологічної підтримки. Також ГО сприяє у працевлаштуванні в сфері ремонту, реконструкції та будівництва, залучаючи представників малого та середнього бізнесу для покращення економічного стану країни.

Харківська область

ГО «Платформа Єднання» реалізовує проєкт «Музичний простір «Душа». Проводячи заходи в освітньо-мистецькому просторі, організація сприяє психоемоційному розвантаженню через музику та музикотерапію у Зміївській громаді.

Херсонська область

БО «Благодійний фонд «Моя Херсонщина» посилює безпеку у Високопільській громаді шляхом встановлення системи відеоспостереження, організації заходів для підвищення обізнаності про безпеку та оперативного реагування на загрози, з метою зниження рівня злочинності та захисту населення.

Чернівецька область

ГО «Простір розвитку громад» облаштовує інноваційний ІТ-хаб Глибоцької громади – освітній центр для дітей та молоді, що надасть їм можливість навчатися новітнім ІТ-навичкам через доступ до сучасних технологій та обладнання, таких як 3D принтери та інтерактивні системи.

Чернігівська область

ГО «Північна Горлиця» створює крафтову майстерню «EcoRecycle» для ефективного управління та переробки пластикових відходів, деревини та металу, з метою зменшення їх негативного впливу на довкілля у с. Анисів.

Конкурс проводився за технічного адміністрування ІСАР Єднання та сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні», фінансової підтримки Уряду Данії.