fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства

logos line horisontal layaut

ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та Верховенство права (ЦЕДEM) наступні 5 років реалізовуватимуть новий масштабний проєкт.

Ми маємо за мету покращити середовище діяльності громадянського суспільства та зміцнити інституційні спроможності його організацій, щоб підвищити самозарадність громадського сектору в Україні.

Чому це важливо?

Останніх двадцять п’ять років українське громадянське суспільство було двигуном демократичних перетворень у країні. 

Воно виконувало функцію швидкої мобілізації, і могло зібрати мільйони громадян та громадянок України. Водночас, через здатність просувати реформи, надавати ефективні послуги та забезпечувати професійний внесок у політичні рішення, громадянське суспільство довго працювало як інституційна противага уряду України.

Така здатність бути силою, що в різний спосіб посилює спроможність країни, робить громадянське суспільство України унікальним на тлі інших пострадянських суспільних середовищ.

Попри всі ці переваги, в українському громадянському суспільстві досі є ключові виклики, з якими треба працювати. 

Якою є наша мета?

Покращити умови діяльності для громадянського суспільства та зміцнити інституційні спроможності ОГС для підвищення самозарадності громадського сектору в Україні.

Що ми, в рамках Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства, плануємо робити?

1. Працюватимемо над зміцненням інституційної спроможності організацій громадянського суспільства

2. Будемо покращувати правові умови діяльності громадянського суспільства 

3. Сприятимемо дослідженню і вивченню галузевих проблем громадянського суспільства, вивчатимемо його можливості та найкращі практики роботи.

Слідкуйте за оновленнями!